Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?


WONING VERKOPEN ? WORMGOOR ERA MAKELAARS, DE BESTE KEUZE !

U wilt uw woning verkopen. Dan bent u bij Wormgoor Makelaardij aan het juiste adres.

Wij werken met een professioneel, ambitieus en cliëntgericht team met kennis én ervaring in de makelaardij.
In de huidige markt is het belangrijk om uw woning aan zoveel mogelijk potentiële kopers te presenteren. Deze kopers kunnen uit het hele land komen. Hoe meer aandacht voor uw woning, hoe succesvoller de verkoop zal zijn!

Uw woning wordt gepresenteerd in de twee vestigingen. Bovendien hebben wij door de diverse vestigingen veel contacten met potentiële kopers uit de gehele Achterhoek en Twente. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NVM en ERA, daardoor kunnen wij u diensten aanbieden die een makelaar die niet aangesloten is bij deze organisaties u niet kan bieden.
Hieronder leest u daar meer over.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

MEERWAARDE NVM:

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM: Nederlandse Vereniging van Makelaars.
NVM staat garant voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor u als opdrachtgever er vanuit kunt gaan dat u te maken heeft met een deskundige en integere dienstverlener.

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. En daar profiteert u van mee. De gebundelde kracht van alle NVM-leden is bepalend voor uw succes bij de aan- of verkoop of huur- of verhuur van vastgoed


Waarom bent u het meest gebaat bij de diensten van een NVM-makelaar ?

  1. Door constante bijscholing en cursussen bent u gegarandeerd van het kwaliteitsniveau van onze makelaars en medewerkers. NVM-leden houden hun vakkennis up-to-date. Zij zijn verplicht ieder jaar op cursus te gaan zodat zij hun vakkennis op peil houden.
  2. De NVM-makelaars hebben een dagelijkse uitwisseling van het aanbod. Op deze wijze is een NVM-makelaar het eerst op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. De makelaars en vastgoeddeskundigen van de NVM werken regionaal nauw samen, zodat de kans groot is dat uw NVM-makelaar of vastgoeddeskundige uw opdracht sneller en succesvol afrondt. Dat is de kracht van het (regionale) NVM-netwerk.
    Recent onderzoek heeft aangetoond dat veruit de meeste potentiële kopers zoeken met behulp van internet. Het is voor u als verkoper belangrijk dat men uw pand makkelijk kan vinden.
  3. De huizenzoek-site van de NVM heet www.funda.nl. Funda is veruit de best bezochte huizenzoek-site met ruim 1,7 miljoen bezoekers per maand !
    Door uw woning in de verkoop te zetten bij een NVM-makelaar is het exclusief voor u mogelijk uw woning te presenteren op deze grootste huizenzoek-site van Nederland.
  4. Erecode, om de gezamenlijke kwaliteit te waarborgen, hebben de makelaars en vastgoeddeskundigen van de NVM de NVM-erecode opgesteld. Deze erecode heeft betrekking op de deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van elk afzonderlijk lid. Zo mag een NVM-lid geen direct of indirect belang hebben bij onroerend goed, niet doen aan belangenverstrengeling of oneerlijke concurrentie en is hij onderworpen aan NVM-regelgeving. De volledige NVM-erecode kunt u nalezen op www.nvm.nl


MEERWAARDE ERA:

Met het oog op service heeft Wormgoor Makelaars zich aangesloten bij ERA (Electronic Realty Associates):
De ERA-makelaarsgroep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars, dat wereldwijd in 28 landen opereert en in Amerika begonnen is in 1971. Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven.

De opdrachtgever moet bevestigd worden in zijn of haar verwachting dat de ERA-makelaar het meest succesvol diens belangen van de opdrachtgever heeft behartigd bij aan- en verkoop.
ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken.

ERA biedt koper en verkoper een aantal extra, unieke diensten en produkten, waaronder het landelijk ERA-netwerk, 3 keer per jaar een woningmagazine?landelijke Open Huizen Route en het landelijke WoonWens.

Door onze verbondenheid met ERA bent u in staat om uw woning bij grote groepen potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Wist u bijvoorbeeld dat bij een woning verkoop gemiddeld ca. 35% van de potentiële kopers (momenteel) buiten de Achterhoek woont?

ERA-makelaars werken landelijk; hierdoor bereikt u ook deze groep potentiële kopers.

Verkopers die hun woning aanbieden via een ERA-makelaar hebben het exclusieve recht om in het landelijk magazine WoonWens te adverteren. Bovendien kunnen alleen zij deelnemen aan de landelijke Open Huizen Route, die drie keer per jaar wordt georganiseerd.
Ervaring heeft geleerd dat de Open Huizen Route drempelverlagend werkt en daardoor stimulerend is voor de verkoop van uw woning.

Uw woning wordt tevens gepresenteerd op de huizenzoek-site www.era.nl
In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere dienstverlener.

Wereldwijd zijn er meer dan 3.500 makelaarskantoren bij ERA aangesloten. In Europa zijn naast Nederland ook ERA-makelaars actief in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Finland, Zweden, Ierland, Groot-Brittanië, Zwitserland en Oostenrijk.
U kunt deze makelaars bekijken op www.eraeurope.com Het wereldwijde netwerk kunt u bereiken via www.era.com, de Amerikaanse homepage van ERA.