Uw woning verkopen?

Uw woning verkopen?


WONING VERKOPEN? 

U wilt uw woning verkopen. Dan bent u bij Wormgoor makelaars aan het juiste adres.

Wij werken met een professioneel, ambitieus en cliëntgericht team met kennis én ervaring in de makelaardij.
In de huidige markt is het belangrijk om uw woning aan zoveel mogelijk potentiële kopers te presenteren. Deze kopers kunnen uit het hele land komen. Hoe meer aandacht voor uw woning, hoe succesvoller de verkoop zal zijn!

Uw woning wordt gepresenteerd in de twee vestigingen. Bovendien hebben wij door de diverse vestigingen veel contacten met potentiële kopers uit de gehele Achterhoek en Twente. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NVM, daardoor kunnen wij u diensten aanbieden die een makelaar die niet aangesloten is bij deze organisaties u niet kan bieden.
Hieronder leest u daar meer over.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

MEERWAARDE NVM:

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM: Nederlandse Vereniging van Makelaars.
NVM staat garant voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor u als opdrachtgever er vanuit kunt gaan dat u te maken heeft met een deskundige en integere dienstverlener.

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. En daar profiteert u van mee. De gebundelde kracht van alle NVM-leden is bepalend voor uw succes bij de aan- of verkoop of huur- of verhuur van vastgoed


Waarom bent u het meest gebaat bij de diensten van een NVM-makelaar ?

  1. Door constante bijscholing en cursussen bent u gegarandeerd van het kwaliteitsniveau van onze makelaars en medewerkers. NVM-leden houden hun vakkennis up-to-date. Zij zijn verplicht ieder jaar op cursus te gaan zodat zij hun vakkennis op peil houden.
  2. De NVM-makelaars hebben een dagelijkse uitwisseling van het aanbod. Op deze wijze is een NVM-makelaar het eerst op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. De makelaars en vastgoeddeskundigen van de NVM werken regionaal nauw samen, zodat de kans groot is dat uw NVM-makelaar of vastgoeddeskundige uw opdracht sneller en succesvol afrondt. Dat is de kracht van het (regionale) NVM-netwerk.
    Recent onderzoek heeft aangetoond dat veruit de meeste potentiële kopers zoeken met behulp van internet. Het is voor u als verkoper belangrijk dat men uw pand makkelijk kan vinden.
  3. De huizenzoek-site van de NVM heet www.funda.nl. Funda is veruit de best bezochte huizenzoek-site met ruim 1,7 miljoen bezoekers per maand !
    Door uw woning in de verkoop te zetten bij een NVM-makelaar is het exclusief voor u mogelijk uw woning te presenteren op deze grootste huizenzoek-site van Nederland.
  4. Erecode, om de gezamenlijke kwaliteit te waarborgen, hebben de makelaars en vastgoeddeskundigen van de NVM de NVM-erecode opgesteld. Deze erecode heeft betrekking op de deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van elk afzonderlijk lid. Zo mag een NVM-lid geen direct of indirect belang hebben bij onroerend goed, niet doen aan belangenverstrengeling of oneerlijke concurrentie en is hij onderworpen aan NVM-regelgeving. De volledige NVM-erecode kunt u nalezen op www.nvm.nl