Een woning kopen?

Een woning kopen?

Ik koop voor het eerst een woning
Het kopen van een woning is een spannende aangelegenheid, helemaal wanneer u er geen ervaring mee heeft. Laat u adviseren door de makelaars van Wormgoor; u betaalt een reële koopsom voor de woning, u wordt van A tot Z begeleid, komt niet voor onaangename verassingen achteraf te staan en hoeft niet om te kijken naar de administratieve afwikkeling.

 
Ik heb al een koopwoning en wil wat anders

Wanneer u reeds een eigen woning heeft, is het van belang om te weten wat deze waard is. Klik hier voor een gratis WAARDEBEPALING van uw woning en u weet precies wat u straks kunt besteden.


WAT DOEN WIJ ALS AANKOPENDE MAKELAAR?

Besparing van kosten is een belangrijke reden waarom mensen geen aankopende makelaar in de arm nemen, maar zij bezuinigen juist op de verkeerde dingen.

Veel potentiële kopers gaan ervan uit dat ze een beroep kunnen doen op de diensten van de verkopende makelaar. Tot op zekere hoogte is dat zo, namelijk als dat in het belang is van de verkopende partij. Want een verkopend makelaar behartigt niet kopers belangen, maar uitsluitend die van de verkoper.

Wormgoor Makelaars kunnen u juist kosten besparen bij de aankoop van een woning.
Wij staan u met raad en vooral daad bij, tijdens het vinden van uw nieuwe thuis. En bij het complexe proces dat voorafgaat aan de uiteindelijke aankoop.
Wat komt er allemaal bij het kopen van een huis kijken? Hieronder vindt u nog een paar praktische tips.

Voorkom een miskoop
De onafhankelijke en nuchtere inbreng van de aankopende makelaar kan u onschatbare diensten bewijzen. Wij behoeden u voor een foute aankoop of te veel betalen. U wordt gewaarschuwd voor eventuele risico's, want u bent het beste gebaat bij een huis dat blijvend goed in de markt ligt. Wij hebben daar kijk op.

Ga op zoek naar dat ene huis
Van u kan niet verwacht worden dat u dagelijks in de gaten houdt, welke woningen te koop komen. Dat is juist ons werk! Wij maken bij het zoeken gebruik van het NVM-computernetwerk, waarin alle te koop staande woningen in en buiten de regio staan geregistreerd. Uw vragen en wensen worden via de computer met het aanbod vergeleken. Daardoor kan de zoektocht heel efficiënt verlopen. Er gaat geen tijd verloren aan mogelijkheden die achteraf toch niet haalbaar zijn. En de kans dat u een huis op maat over het hoofd ziet, is heel klein.

Kies voor zekerheid en veiligheid
Natuurlijk kunt u ervoor kiezen toch zelf een huis te zoeken. Maar als u dat gevonden hebt, wat dan? Wat dacht u van het hele gedoe rond de aankoop? Van het geharrewar over de prijs? Wat is een optie? Is het huis de vraagprijs wel waard? Wij behoeden u voor eventuele juridische voetangels en klemmen. Wij begeleiden u efficiënt bij alle perikelen rond de aankoop. Dat is een veilig idee. Het gaat per slot van rekening om een aanzienlijk bedrag.

Wij bieden u aan:

1. Gratis Hypotheekadvies.
Weet nu alvast wat uw financieringsmogelijkheden zijn, passend bij uw persoonlijke situatie. U bent goed voorbereid en straks in staat om tijdig actie te ondernemen wanneer u uw droomwoning hebt bezichtigd.

2. Gratis bezichtiging met een beëdigd makelaar- taxateur voor een objectieve beoordeling.

3. Aanvullend onderzoek.

Wanneer u de onderhandeling wenst te starten dan gaan wij actief voor u aan de slag met o.a.:

  • Juridisch onderzoek (overheid, bestemming, omgevingsontwikkelingen, kadaster e.d.)
  • Marktvergelijking; reële koopsom bepalen, bespreken van onderhandelingstactiek etc.
  • eventueel aanvullend bouwtechnisch onderzoek.

4.Onderhandelingen voeren
De vorderingen in het onderhandelingsproces worden met u besproken en wij adviseren u ten aanzien van het vervolg.


5. Administratieve afhandeling
Wij controleren de koopakte en nemen deze uitgebreid met u door. Vervolgens wikkelen wij het proces af tot en met de overdracht bij de notaris.


6. De kosten

Neem vrijblijvend contact met ons op en in overleg met u en naar aanleiding van uw wensen en onze mogelijkheden maken wij met u een prijsafspraak.

Voor de financiering zal er een (vervolg)afspraak met een van onze hypotheekadviseurs worden gemaakt zodat u maatwerk advies ontvangt aan hand van de gerealiseerde aankoop. U weet precies wat straks uw maandlasten zijn.

Mocht na bezichtiging en/of onderhandeling uw aankoop niet doorgaan, dan gaan wij met u op zoek naar de volgende woning.

Wees verzekerd van een professionele ondersteuning tegen reële kosten en neem contact op met ons kantoor!