10 voordelen van ERA

10 voordelen van ERA

1. GEMAK
De ERA-makelaar regelt alles bij de verkoop van uw huis. Van de presentatie van uw huis bij het begin tot de overdracht bij de notaris

1.jpg#asset:62533:url

2. TIJD
Het goed voorbereiden en uitvoeren van een verkoop is een tijdrovende zaak. Zeker niet iets wat u als consument er even bij doet. ERA-makelaars hebben een groot netwerk en een grote organisatie. Die zet zich in voor u.


3. RESULTAAT
De methodische werkwijze van de ERA-makelaar leidt tot een hogere effectiviteit: de hoogst haalbare opbrengst voor uw huis.


4. AANDACHT
Een huis verkopen levert stress op, net zoals het kopen van een huis. Dit zijn grote beslissingen met grote gevolgen. De ERA-makelaar begrijpt dat en neemt uw onzekerheid serieus.


5. FOCUS
Succesvol zijn heeft alles te maken met toewijding en uiterste concentratie. Het verkopen of kopen van een huis gebeurt het best door mensen die de hele dag niets anders doen.


6. VOLLEDIG
De middelen om uw huis te promoten oner het publiek zijn bij de ERAmakelaars ongeëvenaard. Daardoor is de vindbaarheid op internet superieur.


7. TROTS
ERA-makelaars zijn trots om u te mogen helpen bij het kopen of verkopen van een huis. Het vereist mensenkennis en levenservaring

7.jpg#asset:62539:url

8. GRONDIGHEID
ERA-makelaars bewerken de markt volgens een systematische methode. Daardoor hebben zij vaak een groter contacten netwerk dan anderen. Zij weten vaak van te voren al wat er te koop komt of wie een ander huis zoekt.9. KENNIS EN KUNDE
Naast alle NVM-cursussen krijgen ERA-makelaars ook voortdurend trainingen aangeboden op het gebied van persoonlijke effectiviteit en dienstverlening. Door hun inspanningen en hun resultaten goed te documenteren, hebben zij beter inzicht in hun performance.

9.jpg#asset:62541:url

10. NETWERK
ERA-makelaars vormen een (inter)nationaal netwerk. Dat betekent dat opdrachtgevers van buiten de regio (toch zo’n 35% per jaar) sneller aan een huis worden geholpen. Voor u als verkoper betekent het een vergroting van uw potentiële kopersgroep.